jubileum in 2019 - aeneastravel.nl

Go to content

Main menu:

jubileum in 2019

2019: 10 jaar Ca'Beto en 10 jaar Aeneastravel

Ongelooflijk dat er al weer bijna 10 jaren voorbij zijn sinds onze verhuizing naar La Bella Italia! Dat vraagt om een feestje. Dat zal bestaan uit een aantal bijzondere avonden en activiteiten:

Aeneasmaaltijden voor de zwerfhonden in Italie

Inge kookt een heerlijk Italiaans diner waarvan de opbrengst gaat naar het Ducabagproject voor de zwerfhonden in Italie. Dit vindt plaats op twee avonden: zondag 3 februari en zaterdag 9 februari.

Presentatie van twee jubileumboekjes.
Tijdens deze avonden worden ook de jubileumboekjes gepresenteerd. Inge heeft haar tweede kookboekje 'Recepten van Ca'Beto' geschreven en Rolf presenteert 'Smakelijke verhalen van Rome'. Ook ons eigen 'Ik vertrek verhaal' wordt verteld.

Bijzondere reizen.
Drie bijzondere reizen zullen er in 2019 georganiseerd worden:

Verborgen Schatten van Rome
15 tot 21 maart 2019
Een speciale reis voor diegenen die al eerder in Rome waren en de bekende highlights gezien hebben, maar graag meer van de stad zouden willen ontdekken.  Voor u hebben we een programma samengesteld met bijzondere, speciale en onbekende plekjes in de Eeuwige Stad.
De Romeinen in de Provence
juni 2019
Een bijzondere reis die vanaf 31 mei start en 7 dagen duurt. Prachtige romeinse monumenten en opgravingen, de lavendelvelden van de Provence, Orange als standplaats en bezoek aan bijzondere plaatsen zoals Fontaine de Vaucluse, les Baux of de markt in Uz├Ęs.
Met Horatius langs de Via Appia
oktober 2019.
Aan de hand van het dagboek van Horatius'reis bezoeken we prachtige opgravingen en steden. De reis start in Brindisi, voert door vier regio's (Puglia, Basilicata, Campania en Lazio) en eindigt op de muren van Rome.

Met Horatius langs de Via Appia
oktober 2019

Meer informatie volgt in onze nieuwsbrieven. We hopen velen van u tijdens onze jubileumactiviteiten te mogen ontmoeten.
Hartelijke groeten,
Rolf en Inge

 
 
Back to content | Back to main menu