Italiaanse avonden in Nederland - aeneastravel.nl

Go to content

Main menu:

Italiaanse avonden in Nederland

In ons jubileumjaar is ons programma in Nederland anders dan normaal. Er is geen Aeneasavond in Veenendaal, maar er zijn twee avonden in het teken van het project voor zwerfhonden van Inge waarbij zij een Italiaans viergangendiner verzorgt. Ook deze avonden waren al snel volgeboekt en er is zelfs een wachtlijst. Tevens presenteren we dan onze Lustrumboekjes: Inge haar tweede kookboek met Recepten van Ca'Beto en Rolf zijn boek Smakelijke verhalen van Rome.
Tot slot zijn er drie Italiaanse avonden
in de komende weken. De eerste zal plaats vinden in Enschede bij Dante Alighieri Twente op 25 januari om 19.30 uur. Het thema is 'Het mysterieuze Puglia, antiek Apulie'. Informatie: Mevr. Horstmanshof, tel. 0541662318.
Twee andere avonden hebben als thema het onderwerp van onze Jubileumreis 'Met Horatius langs de Via Appia'.  Ze worden gehouden in Beilen
in de Stefanuskerk op 12 februari om 19.30 uur (Informatie:  sck.beilen@gmail.com) en in Kesteren in de Voorhof op 26 februari om 20.00 uur. Informatie www.gele-boekje.nl. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor meer informatie.

In 2020 willen we weer zo'n 7 Italiaanse avonden organiseren deels voor het Nederlands Klassiek Verbond of Dante Alighieri. Maar ook als u zelf een vereniging of vriendenclub heeft, bespreken we graag met u de mogelijkheden.
Mail ons eens voor meer informatie: rolfingesmit1@gmail.com

 
Back to content | Back to main menu